Loading
 
 

Google Analytics Alternative


Kávégép kihelyezés már havi 0Ft-tól!

 Karos kávégép esetén, kihelyezzük bérlőink részére a kávéfőzőt darálóval és vízlágyítóval együtt térítésmentesen, amennyiben az általunk forgalmazott kávék közül választják ki a számukra legmegfelelőbbet. Ehhez mindössze havonta 12 kg-ot kell megvásárolniuk a kiválasztott kávéfajtából. Ez a mennyiség kb. 1200 csésze kávéhoz elegendő.

Ha asztali, automata gépet szeretnének, úgy szintén ingyen, helyezzük ki a készüléket ennél a konstrukciónál havonta csak 6 kg-ot kell megvenniük az általunk forgalmazott kávéfajták valamelyikéből. Ez a mennyiség kb. 600 csésze kávéhoz elegendő.

Automata kávégépek esetén lehetőség van számláló alapján történő elszámolásra, ebben az esetben nincs havi kávémennyiség megkötés. Önnek csak és kizárólag számláló alapján elfogyasztott kávékat kell fizetnie. (havi Bruttó 35ft és 400 adagtól)

 

Havi fix bérleti díjas ajánlat, már 10.000 Ft /hó-tól

Bérelhető Jura KávégépEbben az esetben a kávégépek tetszőleges kávéval használhatóak, a fent leírtak alapján, az adagszámlálót kizárólag a karbantartások időzítésére használjuk. Saeco, Jura, La San Marco és egyéb automata, és vendéglátó ipari kávéfőző gépek nagy választékban, a napi fogyásnak megfelelő típus kihelyezésével.

10000– 25000 Ft /hó

Vendéglátóipari kávéfőző gépek:

20000 Ft /hó-tól

 

Miért válasszon minket?

  • Nem számolunk fel beüzemelési költséget a kávégépeinkre, és egyéb rejtett költségekkel sem fog találkozni.

  • Rendszeresen, mindig a megbeszélt időpontban végezzük el a zökkenőmentes működéshez szükséges karbantartásokat.

  • Kiváló minőségű kávékat biztosítunk.

  • Váratlan hiba esetén 24 órán belül elvégezzük a szükséges javításokat, vagy gondoskodunk a díjmentes cserekészülékről.

  • Az árakat szerződésben garantáljuk.

  • Rugalmasan választható együttműködési időtávot kínálunk.

  • Ingyenes kávégép és kávé választási tanácsadással állunk rendelkezésére!

 Árajánlattal, alkalmi rendezvényekre történő kihelyezéssel és egyéb információkkal kapcsolatosan várjuk leveleiket az andadorcaffe@gmail.com email címre. Ha egy igazán minőségi és jó ízű kávét szeretne értékesíteni, fogyasztani vagy egy megbízható, jól működő kávégépet szeretne bérelni tőlünk, keressen minket az elérhetőségeinken!

andador_caffe

 

 

Tovább az eszköztárra