Loading

 
 

Kávégép bérlés

Kávégép kihelyezés »

Kávégép ingyenesen! »

Miért béreljen?

 • Nem kell drága kávégépet vásárolnia
 • Meghibásodás esetén ingyenes javítást biztosítunk
 • Helyszínen nem javítható meghibásodás esetén azonnal cseregépet biztosítunk
 • Ingyenesen kiszállítjuk a kávét
 • Nincs amortizáció

Választható kávéfajtáink

Minden hónapban ugyanannyit szeretne fizetni?

Havi fix bérleti díjas ajánlat, már 5300 Ft + ÁFA/hó-tól

Bérelhető Jura KávégépEbben az esetben a kávégépek tetszőleges kávéval használhatóak, a fent leírtak alapján, az adagszámlálót kizárólag a karbantartások időzítésére használjuk. Saeco, Jura, Delonghi, AEG, Krups, La San Marco és egyéb automata, fél automata és vendéglátó ipari kávéfőző gépek nagy választékban, a napi fogyásnak megfelelő típus kihelyezésével.

5300 – 20000 Ft + ÁFA/hó

Vendéglátóipari kávéfőző gépek:

20000 Ft + ÁFA/hó-tól.

Vendéglátóipari darálók:

9500 Ft + ÁFA/hó-tól

Kérjen ajánlatot

Miért válasszon minket?

 • Nem számolunk fel beüzemelési költséget a kávégépeinkre, és egyéb rejtett költségekkel sem fog találkozni.
 • Rendszeresen, mindig a megbeszélt időpontban végezzük el a zökkenőmentes működéshez szükséges karbantartásokat.
 • Kiváló minőségű kávékat biztosítunk.
 • Váratlan hiba esetén 24 órán belül elvégezzük a szükséges javításokat, vagy gondoskodunk a díjmentes cserekészülékről.
 • Az árakat szerződésben garantáljuk.
 • Rugalmasan választható együttműködési időtávot kínálunk.

Ingyenes kávégép és kávé választási tanácsadással állunk rendelkezésére!

Árajánlattal és egyéb információkkal kapcsolatosan várjuk leveleiket az

andadorcaffe@gmail.com email címre.

Minden bérbe adott gépünkre 6 hónap, azaz fél év garanciát vállalunk, amely idő alatt, a rendeltetésszerű használat során, esetlegesen felmerülő hibákat díjmenetesen, a lehető legrövidebb idő alatt kijavítjuk. Amennyiben a bérbe vett gépeket nem a rendeltetésüknek megfelelően és a használatba helyezés során megmutatott módon használják, valamint külső sérülések nyomai és egyéb hozzá nem értő belső, kontár, károk tapasztalhatóak ezekben az esetekben a teljes szerviz költség a bérbe vevőt terheli, valamint a további együttműködés átbeszélését eredményezi. A hat hónapos garancia idő során havonta ellenőrizzük a gépeket és a szükségszerű javításokat, karbantartásokat elvégezzük. A garancia idő lejárta után is elvégezzük a zökkenőmentes működéshez szükséges felülvizsgálatokat, ennek a díja viszont már a bérlőt terheli.

A karbantartás a gépektől függően lehet

 • vízkőtelenítés
 • szelepcsere
 • tömítéscsere
 • zsírtalanítás
 • általános tisztítás

Bérelhető Saeco KávégépKávégép bérlésnél lehetőséget biztosítunk arra a megoldásra is, hogy gépeinket nem az általunk forgalmazott kávéinkkal használják, hanem ügyfeleink által választott kávéval működtetik a gépet. Ebben az esetben csak a szervizes kollégákkal leegyeztetett és jóváhagyott, valamint a darálókhoz beállított kávét lehet a bérbe adott készülékeken főzni. Tapasztalataink alapján a különböző, gyenge minőségű kávék miatt nem megfelelő kávét tudnak csak az adott helyeken a vendégek részére felszolgálni, valamint a darálók és a gépek is nagyobb veszélynek vannak kitéve meghibásodás szempontjából, amiért nem tudunk felelősséget vállalni. Sajnos az esetek nagy részében az így működtetett darálókban a kések kicsorbulnak, kitörnek és a legtöbb esetben cserélni kell őket. „Jobb helyzetben” csak eltömődik vagy megszorul az őrlő, de ekkor is szervizre szorul. Amennyiben nem az általunk forgalmazott vagy jóváhagyott kávé használata során bármilyen hiba keletkezik a kihelyezett darálónál vagy főzőegységnél, abban az esetben a teljes szerviz költséget a bérlőnek kell megfizetnie, még a garanciális gépek esetében is.

Kávégép kihelyezés

Amennyiben a kihelyezés lehetőségét választják, nem áll módunkban felajánlani a bérlés által nyújtotta választási lehetőséget, hogy saját kávéval használják a gépeinket. Ebben az esetben csak a cégünk által forgalmazott bécsi kézműves pörkölési technológiával készített kávéval tudják használni. A kiválasztott kávétól függetlenül 6 kg/hó a minimum rendelési mennyiség kihelyezés esetén, aminek összege akkor is kiszámlázásra kerül, ha az adott hónapban nem fogy el a minimum rendelés. Ez a rendelési minimum, nem átlagolható, ha egy hónapban több fogy, mint 6 kg akkor attól függetlenül, ha esetleg a következő vagy egy másik hónapban kevesebb fogyott, akkor is meg kell vásárolni az előzetesen megbeszélt kávéfajtából a hat kg-ot az adott hónapra. Itt viszont lehetőség van adagszám elszámolás alapján fizetni a kiválasztott kávéfajtától függően akár már 30 Ft / adagáron.

Milyen ajánlataink vannak kávégép kihelyezésre?

Annyit fizet, amennyit elad, már 30 Ft/adag ártól!

Kihelyezhető Markus KávégépCsak az elfogyasztott kávémennyiség árát kell kifizetni a beépített adagszámláló alapján!
Mi biztosítjuk a kávégépet, az ingyenes kávégép szerviz-szolgáltatást, valamint az általunk forgalmazott kávéfajtákból az önnek legmegfelelőbbet. Ebben az esetben kihelyezésre kerül a kávégép a megfelelő mennyiségű kávéval. Az elszámolás megállapodás szerint havonta, a beépített adagszámláló alapján utólagos fizetéssel (csak az elfogyasztott kávémennyiséget kell kifizetni) történik. Ez a lehetőség olyan előre megbeszélt és egyeztetett helyekre vonatkozik ahol a gépet használó üzletben havi 650 adag kávé fogyás várható vagy korábbi tapasztalatok alapján ennyi eladás lesz.

Választható kávéfajtáink

Kihelyezhető Elen kávégépMinden kihelyezett gépünkre 6 hónap, azaz fél év garanciát vállalunk, amely idő alatt, a rendeltetésszerű használat során, esetlegesen felmerülő hibákat díjmenetesen, a lehető legrövidebb idő alatt kijavítjuk. Amennyiben a kihelyezett gépeket nem a rendeltetésüknek megfelelően és a használatba helyezés során megmutatott módon használják, valamint külső sérülések nyomai és egyéb hozzá nem értő belső, kontár, károk tapasztalhatóak ezekben az esetekben a teljes szerviz költség a kihelyezett egység üzemeltetőjét terheli. Valamint a további együttműködés átbeszélését eredményezi. A hat hónapos garancia idő során havonta ellenőrizzük a gépeket és a szükségszerű javításokat karbantartásokat elvégezzük. A garancia idő lejárta után is elvégezzük a zökkenőmentes működéshez szükséges felülvizsgálatokat, ami összeg viszont már ügyfelünket terheli.

A kihelyezett gépektől függően ezek lehetnek:

 • vízkőtelenítés
 • szelepcsere
 • tömítéscsere
 • zsírtalanítás
 • általános tisztítás

Miért válasszon minket?

 • Nem számolunk fel beüzemelési költséget a kávégépeinkre, és egyéb rejtett költségekkel sem fog találkozni.
  Rendszeresen, mindig a megbeszélt időpontban végezzük el a zökkenőmentes működéshez szükséges karbantartásokat.
 • Kiváló minőségű kávékat biztosítunk.
 • Váratlan hiba esetén 24 órán belül elvégezzük a szükséges javításokat, vagy gondoskodunk a díjmentes cserekészülékről.
 • Az árakat szerződésben garantáljuk.
 • Rugalmasan választható együttműködési időtávot kínálunk.

Ingyenes kávégép és kávé választási tanácsadással állunk rendelkezésére!

Árajánlattal és egyéb információkkal kapcsolatosan várjuk leveleiket az andadorcaffe@gmail.com email címre.

andador_caffe

Kávégép ingyenesen

Cégünk a legkedvezőbb lehetőségekkel biztosít kávégépeket bérbeadásra. Számunkra mindegy, hogy jövendőbeli bérlőink vendéglátó ipari, illetve automata főzőegységet szeretnének igénybe venni. Igyekszünk, mindenki igényeit a lehető legjobb módon kielégíteni.

Karos kávégép bérlése esetén, kihelyezzük bérlőink részére a kávéfőzőt darálóval és vízlágyítóval együtt térítésmentesen, amennyiben az általunk forgalmazott kávék közül választják ki a számukra legmegfelelőbbet. Ehhez mindössze havonta 6 kg-ot kell megvásárolniuk a kiválasztott kávéfajtából. Ez a mennyiség kb. 840 csésze kávéhoz elegendő.

Ha asztali, automata gépet szeretnének bérelni úgy szintén ingyen, helyezzük ki a készüléket ennél a konstrukciónál havonta csak 3 kg-ot kell megvenniük az általunk forgalmazott kávéfajták valamelyikéből. Ez a mennyiség kb. 420 csésze kávéhoz elegendő.

Kávé áraink a következők:

 • Andador Silver 3175,- forint/kg (bruttó) 20% Arabica, 80% Robusta
 • Espresso Italiano 3560,- forint/kg (bruttó) 35% Arabica, 65% Robusta
 • Andador Gold 3560,- forint/kg (bruttó) 35% Arabica, 65% Robusta
 • Intense 4.700,- forint/kg (bruttó) 80% Arabica, 20% Robusta
 • Premium 5080,-  forint/kg (bruttó) 100% Arabica

Nézzük a gyakorlatban:

Szeretne vendéglátó ipari (karos) kávégépet bérelni tőlünk, melyhez Ön a legolcsóbb kávénkat választja, mely jelen esetben az Andador Silk, ami egy 20% Robusta és 80% Arabica keverékű kávé, bruttó ára 3.175,- forint/kg. Ebből a fajta kávénkból havi 6kg = 19.050,- forint bruttó összeg, mely tartalmazza a fent leírt ingyenes főzőegységet és a hozzá tartozó kiegészítők üzembe helyezését, havi karbantartást, rendkívüli meghibásodás esetén az időközi javítást és a kávé kiszállítást. Béreljen egy illetve két karos gépet mindössze 19.050,- forintért havonta. Árainkat és feltételeinket szerződésben garantáljuk, melyben nem fog találkozni rejtett költségekkel illetve egyéb kiadásokkal.

Ha egy igazán minőségi és jó ízű kávét szeretne értékesíteni, fogyasztani vagy egy megbízható, jól működő kávégépet szeretne bérelni tőlünk, keressen minket az elérhetőségeinken!