Kávégép BérlésKávégépbérlés már havi 0Ft-tól!

Karos kávégép esetén, kihelyezzük bérlőink részére a kávéfőzőt darálóval és vízlágyítóval együtt térítésmentesen, amennyiben az általunk forgalmazott kávék közül választják ki a számukra legmegfelelőbbet. Ehhez mindössze havonta 20 kg-ot kell megvásárolniuk a kiválasztott kávéfajtából. Ez a mennyiség kb. napi 65 csésze kávéhoz elegendő.

Automata kávégépek esetén számláló alapján történő elszámolásra van lehetőség, ebben az esetben nincs havi kávémennyiség megkötés, tehát sem a kávégépért, sem a kávéért nem kell fizetnie. Önnek csak és kizárólag a kávégépbe épített számláló alapján elfogyasztott kávékat kell utólag tárgyhó végén fizetni . (havi Bruttó 40ft és 400 adagtól)

Havi fix bérleti díjas ajánlat, már 10.000 Ft /hó-tól

Bérelhető Jura KávégépEbben az esetben a kávégépek tetszőleges kávéval használhatóak, a fent leírtak alapján, az adagszámlálót kizárólag a karbantartások időzítésére használjuk. Saeco, Jura, La San Marco és egyéb automata, és vendéglátó ipari kávéfőző gépek nagy választékban, a napi fogyásnak megfelelő típus kihelyezésével.

10000– 30000 Ft /hó

Vendéglátóipari kávéfőző gépek:

20000 Ft /hó-tól

Miért válasszon minket?

  • Nem számolunk fel beüzemelési költséget a kávégépeinkre, és egyéb rejtett költségekkel sem fog találkozni.
  • Rendszeresen, mindig a megbeszélt időpontban végezzük el a zökkenőmentes működéshez szükséges karbantartásokat.
  • Kiváló minőségű kávékat biztosítunk.
  • Váratlan hiba esetén 24 órán belül elvégezzük a szükséges javításokat, vagy gondoskodunk a díjmentes cserekészülékről.
  • Az árakat szerződésben garantáljuk.
  • Rugalmasan választható együttműködési időtávot kínálunk.

  • Ingyenes kávégép és kávé választási tanácsadással állunk rendelkezésére!

Árajánlattal, alkalmi rendezvényekre történő kihelyezéssel és egyéb információkkal kapcsolatosan várjuk leveleiket az andadorcaffe@gmail.com email címre. Ha egy igazán minőségi és jó ízű kávét szeretne értékesíteni, fogyasztani vagy egy megbízható, jól működő kávégépet szeretne bérelni tőlünk, keressen minket az elérhetőségeinken!

andador_caffe

0 0 votes
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Would love your thoughts, please comment.x