ANDADOR CAFFE

Kávégépbérlés már havi 0 Ft-tól!

Tevékenységünk alapja a kiváló minőségű zöld kávébab alapanyag, amit a pörkölő mester gondos odafigyeléssel és nagy szakértelemmel készít el számunkra, amely vevőink és partnereink nagy megelégedettségét eredményezi.
Az “Andador Caffe” jelenleg mindenki számára elérhető, egyedi kávérendszerek széles választékát fejleszti ki és értékesíti a vendéglátói és otthoni kávéfogyasztás piacán. Professzionális kávégép szervizünk igyekszik maximális megelégedettséget nyújtani, a háztartási, vendéglátói, új és használt kávégépek szervizelésében is. Cégünk a megbízható, minőségi kávéélményt kávégép bérlés valamint kihelyezés útján is szeretné eljuttatni célközönségéhez, azokhoz az emberekhez, akik egy igazán jó kávét szeretnének inni.

Teljes megoldásokat kínálunk mindenki részére, amelyek magukba foglalják a magas minőségű saját márkájú kávét, a kávégépeket, a műszaki szervizt és egyéb szolgáltatásokat. A házon kívüli fogyasztás minden szegmensének kínálunk, kávé megoldást. A korszerű kávégépek és a hozzájuk tartozó több éves tapasztalattal és nagy szakértelemmel párosuló műszaki szerviz képezik rendszerünk másik alapelemét, amely folyamatosan magas minőségű kávét és megbízható működést biztosít.

Termékválasztékunkat más magas minőségű, az otthoni és vendéglátós kávézáshoz elengedhetetlenül szükséges termékek és egyéb kiegészítők széles választéka teszi teljessé, többek között, irodák, éttermek, büfék, bárok számára is. A cégünk folyamatosan igyekszik fejleszteni termékeit és technológiáját, hogy partnereinek a lehető legjobb megoldást nyújtsa a folyamatosan fejlődő üzleti környezetben.

A kávéval kapcsolatos szolgáltatások rendkívül ügyfél-specifikusak. Még azonos kategóriájú egységek esetében is előfordul, hogy igényeik és elvárásaik rendkívül eltérőek. Az ön számára legalkalmasabb kávé szolgáltatási megoldás megtalálásához először felmérjük és megbeszéljük az ön igényeit és szükségleteit, majd jól képzett technikusokból álló csapatunk telepíti a készülékeket.

0 0 votes
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
1 Comment
Legrégebbi
Legújabb Legkelendőbb
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
Tóth László
Tóth László
7 hónapja

Kiváló ízvilág, letisztult finom illat és kiváló hatású kávé. Nagyon megszerettük ezt a tényleg igazi ízletes kávét!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x