KÁVÉINKKávé áraink a következők:

Andador Classic 5790 Ft/kg  * (bruttó) 25% Arabica, 75% Robusta

Andador Silver 6140 Ft/kg * (bruttó) 35% Arabica, 65% Robusta

Andador Gold 6790 Ft/kg  * (bruttó) 60% Arabica, 40% Robusta

Andador Intense 8590 Ft/kg  * (bruttó) 90% Arabica, 10% Robusta

Andador Premium 11990 Ft/kg  * (bruttó) 100% Arabica

* adagelszámolásos konstrukció választása esetén bruttó adagár 95 Ft-tól, min. 500 adag/hó.

            

Kávé az Andador Caffe-nál

Jelenleg a világ, különböző nagy kávétermelő területeiről érkeznek azok a zöld kávébabok, amelyekből kávéinkat pörköltetjük. Termékeink között szemes, őrölt és koffein mentes változatban is megtalálhatják az Önök számára legmegfelelőbb kávéfajtát.
Állandó kínálatunkban 7 különféle kész blend szerepel.

  • kizárólag mosott
  • kézműves technikával
  • (nincs automata, a pörkölő mester végez minden műveletet)
  • pörkölés után tisztított, kavicstalanított,
  • megfelelő ideig hűtött, pihentetett,
  • aromazáró zacskóba csomagolt kávét árusítunk.

Pörkölés

A zöld kávé pörkölése hagyományos dobpörkölővel történik.

Az egyes kávéfajták különbözőképpen viselkednek a pörkölés során, más-más pörkölési foknál, mutatják meg különböző aromáikat, ezért mindent automatizálás nélkül végzünk. Maga a pörkölés alacsony hőmérsékleten történik, csak az olasz (sötét) pörkölésnél alkalmazunk magasabb hőmérsékletet.

Amint a kávészemek elérték a megfelelő pörkölési fokot, a hűtést a lehető leggyorsabban végezzük el. Ezt intenzív léghűtéssel, víz permetezése nélkül végezzük. A hűtésnél alkalmazott vízpermet túl azon, hogy a kész kávé súlyát növeli, a kialakult aromákat is károsan befolyásolja.

A pörkölést követően a kávét pneumatikus destoner-rel válogatják át, hogy csak a kiváló minőségű kávét tudjuk csomagolni!

Csomagolás

A csomagolás is kézimunkában történik, mégis modern minden paraméterében.

A pörkölt kávé a pörkölés követő 24-36 órában viszonylag intenzíven széndioxidot bocsát ki. A frissen pörkölt kávét csomagolás előtt ezért 1-2 napig pihentetni kellene (különben felfújná a lezárt tasakot), vagy egyjáratú szeleppel ellátott csomagolásba kerül, ami a képződő széndioxidot úgy hagyja eltávozni, hogy az oxigén mely a kávé öregedéséért felelős lenne, ne tudjon a zacskóba jutni.

A negyed kilós csomagolásunk egy másik, még nem túl széles körben elterjedt előnnyel is bír: visszazárható. Így ha a hegesztés alatti perforáció mentén ki is nyitottuk, a simítózáras tasak különösebb nehézség nélkül légmentesen visszazárható, hogy megőrizze a kávé frissességét!

Cégünknél nagyon szeretjük a jó kávét, és ez minden egyes termékünkben visszaköszön. A hét különböző fajta mind minőségi termék, eltérő pörkölési jelleggel és összetétellel. Garantáljuk, hogy kávéjuk mely a csészébe kerül mindig friss és ízletes lesz!

Andador Caffe

0 0 votes
Article Rating
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás
0
Would love your thoughts, please comment.x